Wednesday, March 24, 2010

Update review

Oh, pagi td appointment review with Dr. Nazimi . Nak update sedikit ape yg dikatakan oleh itu dr. (bukan dari ye... Doktor), tapi yang wat review kali ni Dr. Hasni (bukan name sebenar) and that Dr. Nazimi jd bos,jus tengok dr jauh. cess~

"Maintain wearing the band string ye. Gigitan kiri dan kanan sudah agak ok. so, maintain sahaje up to our next appoinment k.. "

Tapi,

"If nak pakai band tu mlm je pon xpe, sbb mariam kena exercise mulut selalu... so that bukaan mulut tak terhad dan untuk membiasakan pergerakkan mulut..."

lepas tu Dr wat test numbness feel kat bahagian bibir dan ke bawah. Oh still numb!Supposedly, It will be healed but it takes time. it will goes slowly but progresively . Dr. cakap, it always take about 3-6 months for totally heal.. paling lambat pon 9 month. And if up till 9 month still x heal, might be permanently numb.. waaa~ aku dah start risau ni..

Tapi takpa, kami try bagi suplement utk mempercepatkan proses pemulihan terhadap nerves itu untuk mengembalikan deria rasa. Isk, aku tetap risau ni.. Doa - doala semua baik-baik belaka... Tolong aku Ya Tuhan~


Oh another thing, kak farah - the nurse sempat bertegur sapa dgn aku kejap. Dia cakap muka aku dah lain makin chantecks~ wakakaka (chanteqs la sgt kan...) lg tembam jd nye adala. Uh aku tak kesah sgt makin cantek ke tak...makin elok takpe =). And, as long as dpt memberikan kebaikan untuk diri aku di masa-masa mendatang... aku nak rasa nikmat gigitan sempurna. hehe. Dan kak farah told me, aku kena wat ic baru.... sbb muka mmg dah lain..Oh perlu yer kak??? uhuhu~

oh i'm wondering.. what ppl out there would think of the transformation.. friends, relatives, office mates, clients, and the list goes on...
will they recognize me?? ... mesti aku akan terima pelbagai soalan dan komen.Baik negative atau positf feedback.contohnye macam...

eh wan ke ni?? asal nampak lain?? what make over ke?? asal nk wat...??

...those sort of questions dan bermacam2 lagilah agaknya...hehe. Kalau sorg dua tanye x pe, kalo ramai, mesti jadi malas nak jawab.haha

oh aku semakin memikirkannya. I don't know what to expect anymore~

senang je ...expect nothing!

oh baik!!!!


........................................................................................................


Dah bank in payment ke Mysholap dan Butik Noraz tadi. Tak sabar nk dpt delivery :) . aku makin addicted tengok stock-stock korean's fashion nie.Yang membuatkan dia best, sbb size2 baju ni semuanya fit to s and m size.. so, ngam ho~.isk2.....bahaya...bahaya!! Panggil polis!! (tetiber je)

Pen off for now, till then!

2 comments:

ستي فاطمة اسماعيل said...

mcm comel2 je bju2 itew..wan beli kt mne?

nawa7 said...

sila la visit link butik noraz tu... n myshoplah...sume baju2 korea yang comel2 =) i loikee~