Tuesday, November 09, 2004

Long time no c!

Assalamualaikum...aduh, lame gilerr aku tak update.Dekat 4 bulan aku tak update...sepanjang sem1 2004/2005 aku kat campus, aku tak jenguk..dan takde perasaan nak mengupdate..tp, sayang lah pulak nak biar terbengkalai macam nih...so far, i will do blogging whenever i feel to do..er, wutever~ Actually, banyak perkara berlaku sepanjang aku tak bloging nih...so many things happens and yet i can't remember wut it is..huhu~ malas nak citer panjang lah...

first sem, for normal sem for me is seriously shit..hahaha. Aku tak sanggup nak jalani sem-sem yg mendatang. Very tough laa.I don't how to make the project works and study to be equally manage and taking care of... Awal sem memang tak rasa kesusahannye, but when it come to final...satu-satu kerja nak kene hantar..sampai kepala hotak dah jadi pening..emosi dah tak stabil..mood takde, asyik tension...uarghhhh!! Bila final, nak kene fikir..final peoject..and also subject to study,to revise..and yet still have certain assignments to be settle on.. and finally it become upside down...and i loose cosentration for the final...we'll see what i'll get for this sem, huh!

Oh, bulan Ramadhan semakin tiba di penghujungnye...tinggal seminggu lebih je lagi nak melangkah ke bulan Syawal. It means, we'll going to celebrate Aidilfitri..for my family, kami akan pulang ke desa yg tercinta on this thursday...sebelum balik, kenelah mempreparekan rumah sendiri dulu...uih, jenuh le aku mengemas dgn Nuha...biskut tahun nih, 2 jenis jer [biskut mazola & biskut cornflakes choc.]... erm, baju raya? mcm biasa tempah kat Cah, ada kat kampung.Hmm..tiap-tiap tahun mcm nih, hantar kain awal-awal, tgok 1,2 jer...warne ape baju tu pon tatau...so, kalo nak beli tudung yg matching susah la sket..tak beli warne putih...warne krim. Huhu~ Anyway, Selamat Hari Raya untuk semua member-member, Maaf zahir & batin kalo ada salah silap, mintak halal semua makan minum yer.... Semoga Aidilfitri ini memberi lebih makna buat kita semua~

Hari ni sepatutnye dah kene settle pasal pasport.Ayoh dah pesan, takut nanti tak sempat nak siap [the whole family will going for a holiday this Dec. to Medan] , So, pg ni ke Jabatan Imegrisen Kajang tapi, oleh sebab yang tertentu, niat kami terpaksa dibatalkan..we went back later , in the afternoon...akhirnya selesai. Boleh ambil balik lepas raya nih...wokeh,challo!

2 comments:

deathBerry said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

mynn said...

wachaaa...slamat hari raya!!! =)